Pikavippi 18 vuotiaalle

Oletko 18 vuotias, ja tuskastelet sen kanssa, kuinka vaikea on löytää pikavippiä jota annettaisiin sinulle?

Valitettavasti tilanne on vuonna 2017 sellainen, että 18 vuotiaiden vippejä on todella vaikea saada. Tästä kertoo jo jotain se, että on luotu sivustoja kuten pikavippi18v.com auttamaan nuoria saamaan haluamiaan pikavippejä. Hyvänä uutisena voidaan kuitenkin kertoa, että on täysin mahdollista saada lainaa 18 vuotiaanakin, mutta se vaatii jonkinlaista vaivannäköä. Tämän takia ehkä helpoin tapa onkin mennä tuollaisille sivuille, jossa on listattuna saman sivuston alla kaikki parhaat pikavipit 18 vuotiaillle.

Miksi 18 vuotiaille ei anneta pikavippiä?

Se on sinällään jännä asia, että pikavippiä on 18-vuotiaana niin vaikea saada. Ihminen on kuitenkin tuossa iässä jo virallisesti täysi-ikäinen, jolloin hän saa tehdä vaikka mitä, kuten hakea lainaa ja juoda alkoholia. 18 vuotiaiden lainoja ei olekkaan kielletty lain puolesta, vaan tämä lainaamisen haaste syntyy aivan lainaajien taholta. He nimittäin eivät ole monesti valmiita tarjoamaan pikavippi 18v, vaikka moni nuori niitä haluaisikin.

pikavippi 18v

Suurin syy tälle on se, että uusi korkokatto estää heitä veloittamasta lainoista sellaisia kustannuksia, jotka he tarvitsisivat kattaakseen lainan kustannukset. 18-vuotiaat useammin jättävät lainat nimittäin maksamatta, ja riski on huomattavasti suurempi kuin jo pari vuotta vanhempien keskuudessa. Tämän takia moni lainapaikka vaatiikin nykyään lainaajlta vähintään 20 vuoden ikää, ja osa on nostanut rajoituksen jopa 25 vuoteen.

Hyväksyttävä syy ei tee tästä kuitenkaan lainaajille helpompaa, jonka takia pikalainan saaminen 18 vuotiaana on valitettavan vaikeaa. Toisaalta voidaan pohtia asiaa siltä kantilta, että jos henkilö ei ollut valmis käyttämään hieman vaivaa löytääkseen paikkaa joka hänelle tälläisen pikalainan antaisi, olisiko hän valmis edes käyttämään sen verran aikaa miettiäkseen, voiko hän tämän kyseisen lainan takaisin maksamaan.

Niin tai näin, 18 vuotiaiden, jotka etsivät lainaa kannattaa pitää silmät auki, ja katsella sivustoja jotka ovat erikoistuneet tai keränneet saman katon alle 18 vuotiaiden pikavippejä. Toinen hyvä sivusto tähän on edellä mainitun lisäksi lainojanetistä.fi -sivuston pikavippi 18v -artikkeli, johon on myös kerätty iso lista firmoista jotka näitä lainoja vielä 2017 tarjoavat. Vielä 5 vuotta sitten tälläisiä lainoja oli todella helppo löytää, mutta asia ei valitettavasti enään ole niin.

Jos kuitenkin haluat pikavippiä 18 vuotiaana, älä menetä toivoasi, vaan tarkista ainakin linkkaamamme sivustot ennen kuin luovut kokonaan toivosta. Homma ei ole ihan niin helppo kuin aikoinaan, mutta näitä vippejä ja lainoja on vielä tarjolla, ja vertailemalle niitä voi vielä saada kohtuullisin kustannuksin ja koroinkin.